TRAININGEN & WORKSHOPS

ZORG EN SOCIAAL DOMEIN

Iedere dag met passie je vak uitoefenen. Met veel plezier in je werk, samen met een team, de beste resultaten bereiken voor degene waar je voor mag zorgen. Daar willen wij voor gaan. Met onze trainingen en workshops maken we de meest relevante en soms moeilijke onderwerpen toegankelijk, duidelijk en bespreekbaar. Onze trainingen en workshops zijn altijd interactief met herkenbare voorbeelden uit de praktijk en gebaseerd op de meest actuele kennis.

NIEUW

TRAINING

19 september 2024

ZEGGENSCHAP IN ACTIE

Zeggenschap is onmisbaar om de zorg toekomstbestendig te maken. Professionals in zorg en sociaal domein zijn aan zet om op een daadkrachtige manier draagvlak, tijd en ruimte te creëren voor goede verbeterinitiatieven. Tijdens deze training leer je hoe je een sterkere positie binnen je organisatie kunt innemen, zodat je klaar bent om positieve veranderingen door te voeren.

> Meer informatie

Persoonlijk leiderschap

Jullie maken iedere dag het verschil in het leven van mensen. Maar maak je ook het verschil dat je wil maken? Voor de patiënt, je organisatie of misschien zelfs buiten de organisatie. In deze training leer je wat voor leider je bent en hoe jij je leiderschap kan versterken. Versterk je leiderschap!

> Meer informatie

Klinische autonomie en professionele zeggenschap stellen verpleegkundigen in staat om goede kwaliteit van zorg te leveren en om met plezier, bevlogen en betekenisvol te werken. Kom meer te weten over de bestuurlijke organisatie, het vergroten van invloed en het belang van samenwerking.

> Meer informatie

Methodisch werken

Methodisch werken is een basisvoorwaarde voor goede en veilige zorg. Ga samen met het team aan de slag met deze training en veranker het systematisch werken en het leren en verbeteren van de zorg in je werk!

> Meer informatie

Waardenschat

Op je werk maak je iedere dag moeilijke keuzes die te maken hebben met normen en waarden: ethische beslissingen. Ontdek in deze training welke waarden en normen voor jou en je teamgenoten het belangrijkste zijn. Maak ethische dilemma’s bespreekbaar en word een sterker team!

> Meer informatie

Moral distress basis

Zorg verlenen die ingaat tegen je eigen gevoel, zonder de macht om de situatie te veranderen kan leiden tot moral distress. In deze training leer je wat moral distress is, hoe je signalen kunt herkennen en oorzaken kunt aanpakken. Voorkom emotionele uitputting en blijf vitaal!

> Meer informatie

Moral distress uitgebreid

Moeilijke keuzes komen vaak voor in de zorg. Keuzes in strijd met jouw persoonlijke en professionele waarden. In deze training leer je jezelf en de waarden van het team kennen, wat moral distress is en het aanpakken van de oorzaken. Versterk de teamspirit, verlaag de moral distress en blijf vitaal!

> Meer informatie

Visie en strategie

Een succesvol strategisch plan vormt de routekaart voor de toekomst. Het geeft zorgprofessionals een richting om te volgen en kan nieuwe energie geven. Een robuust strategisch plan is essentieel om excellente patiëntenzorg en de beste resultaten te garanderen. Zet in 5 bijeenkomsten de basiselementen op van een strategisch plan: visie, missie, waarden, doelen en strategie.

> Meer informatie

Regelingen aanmelding en annulering