PROEFSCHRIFT

PROMOTIE BRIGITTE DE BROUWER
"Op 28 augustus 2019 heb ik mijn proefschrift verdedigd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Met veel enthousiasme heb ik de afgelopen jaren gewerkt aan het onderzoek in samenwerking met veel gepassioneerde mensen en vooruitstrevende zorgorganisaties. Nu ligt er een proefschrift waar ik hartstikke trots op ben!"

De inhoud van het proefschrift is hier te downloaden.

Indien u interesse heeft om het gehele proefschrift te ontvangen of andere vragen heeft kunt u contact opnemen met Brigitte de Brouwer (b.debrouwer@accuralis.com).

 

WAT DOEN WIJ

ORGANISATIEADVIES
Ons doel is het creëren van een optimale werkomgeving voor zorgprofessionals. Wij geven bestuurlijk en beleidsmatig advies op basis van de meest actuele inzichten, passend bij de identiteit van uw organisatie.

ONDERZOEK
Wij onderzoeken uw vraagstukken gericht op het optimaliseren van de zorgverlening. We gebruiken gevalideerde instrumenten of analyseren bestaande data in uw organisatie.

DATAVISUALISATIE
Uitkomsten die tot de verbeelding spreken. We creëren grafisch aantrekkelijke en moderne visualisaties.

INSTRUMENTEN
Wij ontwikkelen handige instrumenten die inspelen op actuele vraagstukken in de zorg.

LEZING/TRAINING
Met veel enthousiasme, gedrevenheid en kennis van het vak organiseren wij lezingen, gastlessen, trainingen en workshops samen met de opdrachtgever. Onze sessies zijn altijd interactief met herkenbare voorbeelden uit de praktijk en gebaseerd op de meest actuele stand van kennis.

CONTACT
Brigitte de Brouwer heeft zich gespecialiseerd in de verpleegkundige werkomgeving en houdt zich actief bezig met het integreren van de opgedane kennis uit de wetenschap in organisaties.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Brigitte (b.debrouwer@accuralis.com)

Close Menu