TRAININGEN & WORKSHOPS VOOR DE ZORG!

Iedere dag met passie je vak uitoefenen. Met veel plezier in je werk, samen met een team, de beste resultaten bereiken voor degene waar je voor mag zorgen. Daar willen wij voor gaan.

Met onze trainingen en workshops maken we de meest relevante en soms moeilijke onderwerpen toegankelijk, duidelijk en bespreekbaar. Onze sessies zijn altijd interactief met herkenbare voorbeelden uit de praktijk en gebaseerd op de meest actuele stand van kennis.

Ontdek met de training 'Waardenschat' welke waarden en normen voor jou en je teamgenoten het belangrijkste zijn. Voorkom onnodige problemen en werk samen aan een betere team spirit!

Bewust of onbewust beïnvloedt moral distress de zorg. In deze training leer je wat het is, hoe je signalen kunt oppakken en oorzaken kunt aanpakken. Verlaag de moral distress in het team op tijd en blijf vitaal!

In deze training leer je de waarden van het team kennen, wat moral distress is en hoe de oorzaken daarvan kunnen worden aangepakt. Versterk de teamspirit, verlaag de moral distress op tijd en blijf vitaal!

Om effectieve en veilige zorg leveren in een complexe setting is het belangrijk om invloed uit te oefenen op de directe zorg voor jouw patiënten of cliënten en de strategie van je organisatie. Versterk professioneel leiderschap!

Goede zorg vereist professionele zeggenschap voor verpleegkundigen, verzorgenden en agogen op een manier die bij de organisatie past. Ontdek hoe je professionele zeggenschap kunt versterken en zet de zorgverleners in hun kracht!

Methodisch werken is een basisvoorwaarde voor goede en veilige zorg. Ga samen met het team aan de slag met deze training en veranker het systematisch werken en het leren en verbeteren van de zorg in je werk!

Regelingen aanmelding en annulering